Afecteaza cafeaua efectul pastilelor de slabit?

Multi dintre noi consumam cafea in cantitati mari, mai ales cei care au probleme cu tensiunea prea mica  - si primim intrebari de la clientii care vor sa slabeasca, daca cumva cafeaua anuleaza efectul pastilelor de slabit Tomato Plant.

In realitate, cafeaua nu afecteaza efectul pozitiv in pierderea greutatii al pastilelor, insa este recomandat ca in timpul administrarii pastilelor de slabit sa renuntam la cel putin o ceasca de cafea – mai ales persoanele care au tensiunea arteriala mare.

De ce? Capsulele de slabit Tomato Plant contin extracte naturale puternice, proportionate ideal, care stimuleaza organismul si accelereaza arderea grasimilor – ardere care poate surveni numai prin punerea la lucru a organismului, ceea ce ridica usor tensiunea si pompeaza mai rapid sangele catre extremitati.

Pentru cei care consuma cafea foarte multa, deja tensiunea de cele mai multe ori este ridicata odata cu efectul cafelei si administrarea pastilelor de slabit impreuna cu multa cafea poate crea o stare de agitatie si nervozitate. Bineinteles, pentru cei care consuma multa cafea doar pentru a ridica o tensiune mica, o cafea nu poate dauna impreuna cu Tomato Plant – insa recomandam reducerea canilor de cafea pentru toata lumea care urmeaza un regim de slabit cu Tomato Plant.

Chiar daca majoritatea pastilelor de slabit actioneaza in acelasi principiu, unele dintre ele contin ingrediente care nu sunt deloc naturale, asadar aceasta informatie referitoare la efectul cafelei in curele de slabire cu pastile, este garantata doar pentru pastilele Tomato Plant Weight Loss.

Contrar unor informatii aparute adeseori in presa sau pe forumuri, un bun articol de pe BBC ne demonstreaza ca in realitate cafeaua are un efect foarte mic in curele de slabire, asadar consumul in exces de orice fel de cafea nu ne va ajuta la imbunatirea rezultatelor slabirii, si, cu atat mai mult datorita faptului ca pastilele de slabit se intersecteaza ca si efecte este recomandat sa reducem consumul de cafea in timpul tratamentului cu pastilele de slabit, in general.

Join the forum discussion on this post

3 Comentarii

 1. Desenecopii says:
  4

  Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

  • simona says:
   13

   eu nu beau cafra de de loc e bine|?

   • admin says:
    14

    este cazul ideal, Simona! :)

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>