Completeaza formularul pentru a trimite comanda ta pentru Tomato Plant Weight Loss si a incepe sa slabesti!

Nume si prenume
?
Avem nevoie de numele tau pentru a putea introduce comanda in sistem si a livra capsulele de slabit Tomato Plant. Vom trata datele tale cu confidentialitate.
Email
?
Adresa ta de email pentru a putea trimite comanda.
Adresa de livrare ?
Scrie in casuta adresa ta completa la care vrei sa fie expediat pachetul cu pastilele de slabit Tomato Plant Weight Loss.
Este important ca adresa sa fie completa si exacta pentru a ajuta curierul sa ajunga cat mai repede acasa la tine.
Localitate
Judet
Telefon
?
Pentru a confirma trimiterea pachetului avem nevoie de numarul tau.
Acesta va fi folosit si de catre curier pentru a te contacta inainte de a efectua livrarea si a stabili cu exactitate locul unde trebuie sa iti duca pachetul cu comanda, poate fi acasa sau la servici.
Cutii Tomato Plant Forte ( 89Lei/cutia)
?
Scrie cantitatea in numar de cutii Tomato Plant Forte pe care vrei sa o comanzi.
Metoda de transport
?
Modalitatea de transport pentru comanda.
- Alege Transport Gratuit daca ai comandat mai mult de 4 cutii Tomato. Se va livra prin curierat rapid sau posta in functie de destinatie. Metoda de livrare curier sau posta se va stabili impreuna cu operatorul care va confirma comanda
- Alege Posta Romana daca ai comandat sub 4 cutii de Tomato si doresti livrare prin posta.Termenul de livrare este de aproximativ 3 zile de la comanda si va trebui sa te prezinti la oficiul postal pentru a ridica comanda. Costul de transport este de 10 lei.
- Alege Curierat Rapid pentru livrare in 1 zi lucratoare. Primesti comanda ta direct acasa sau la servici (oriunde doresti). Costul de transport in acest caz este de 20 lei.