Imagineaza-te peste 3 luni: ai slabit deja  30 de  kilograme, intr-un ritm natural, sustinut cu ajutorul capsulelor Tomato. Ai mai multa incredere in tine, ai scapat de multe kilograme in plus, devii mai fericita. Tomato Plant nu este doar o capsula de slabit, Tomato Plant e tichetul tau pentru mai multa incredere, ajutorul tau in a schimba garderoba din XL in M, ajutorul tau secret care iti aduce zambetul pe buze.

Tomato Plant Forte te ajuta sa slabesti pana la 12 kilograme pe luna.

De regula, un tratament cu pastilele de slabit Tomato Plant dureaza 3 luni. Este recomandat ca intreruperea administrarii de Tomato Plant sa nu se produca brusc, pentru a lasa organismul sa se adapteze mai armonios la noua ta silueta. Daca ai inceput sa iei pastilele 3 luni, in momentul in care consideri ca ai slabit suficient, ia o pastila la doua zile cateva saptamani si pe urma cateva saptamani o pastila la 3 zile.

Sa vorbim despre avantaje!

  • Contrar altor pastile de slabit, Tomato este o pastila echilibrata atat pentru cei care vor sa dea jos cateva kilograme, cat si pentru cei care trebuie sa scape de mai multe kilograme. Nu trebuie sa iei de 3 ori pe zi cate un pumn de pastile, ajunge sa iei o singura pastila, dimineata.
  • Pret convenabil! Pastilele Tomato Forte costa doar 89 lei.
  • Fara riscuri si efecte secundare!