Cat de mult afecteaza cafeaua efectul pastilelor de slabit? | Forum


Warning: Creating default object from empty value in /home/rhomeg39/public_html/tomato.com.ro/wordpress/wp-content/plugins/simple-forum/library/sf-database.php on line 2094

Warning: Illegal string offset 'feedkey' in /home/rhomeg39/public_html/tomato.com.ro/wordpress/wp-content/plugins/simple-forum/forum/sf-page-components.php on line 1163

Warning: Creating default object from empty value in /home/rhomeg39/public_html/tomato.com.ro/wordpress/wp-content/plugins/simple-forum/library/sf-database.php on line 2213
 
Trebuie sa fii logat pentru a scrie mesaje Logare Inscrie-te


Inscrie-te? | Parola Pierduta?

Cauta in Forumuri:


 


Minimum search word length is 4 characters – Maximum search word length is 84 characters
Folosire wildcard-uri:
*  corespunde oricator caractere    %  corespunde exact unui caracter

Cat de mult afecteaza cafeaua efectul pastilelor de slabit?
Read original blog post

UtilizatorMesaj

23:08
31 august 2011


admin

Admin

mesaje 9

Mesaj editat 23:11 – 31 august 2011 de admin


Multi dintre noi consumam cafea in cantitati mari, mai ales cei care au probleme cu tensiunea prea mica  - si primim intrebari de la clientii care vor sa slabeasca, daca cumva cafeaua anuleaza efectul pastilelor de slabit Tomato Plant.

In realitate, cafeaua nu afecteaza efectul pozitiv in pierderea greutatii al pastilelor, insa este recomandat ca in timpul administrarii pastilelor de slabit sa renuntam la cel putin o ceasca de cafea – mai ales persoanele care au tensiunea arteriala mare.

De ce? Capsulele de slabit Tomato Plant contin extracte naturale puternice, proportionate ideal, care stimuleaza organismul si accelereaza arderea grasimilor – ardere care poate surveni numai prin punerea la lucru a organismului, ceea ce ridica usor tensiunea si pompeaza mai rapid sangele catre extremitati.

Pentru cei care consuma cafea foarte multa, deja tensiunea de cele mai multe ori este ridicata odata cu efectul cafelei si administrarea pastilelor de slabit impreuna cu multa cafea poate crea o stare de agitatie si nervozitate. Bineinteles, pentru cei care consuma multa cafea doar pentru a ridica o tensiune mica, o cafea nu poate dauna impreuna cu Tomato Plant – insa recomandam reducerea canilor de cafea pentru toata lumea care urmeaza un regim de slabit cu Tomato Plant.

Chiar daca majoritatea pastilelor de slabit actioneaza in acelasi principiu, unele dintre ele contin ingrediente care nu sunt deloc naturale, asadar aceasta informatie referitoare la efectul cafelei in curele de slabire cu pastile, este garantata doar pentru pastilele Tomato Plant Weight Loss.

Contrar unor informatii aparute adeseori in presa sau pe forumuri, un bun articol de pe BBC ne demonstreaza ca in realitate cafeaua are un efect foarte mic in curele de slabire, asadar consumul in exces de orice fel de cafea nu ne va ajuta la imbunatirea rezultatelor slabirii, si, cu atat mai mult datorita faptului ca pastilele de slabit se intersecteaza ca si efecte este recomandat sa reducem consumul de cafea in timpul tratamentului cu pastilele de slabit, in general.


Read original blog postAbout the Tomato Plant Forum

Zona orara Forum: Europe/Bucharest

Cei mai multi utilizatori online: 47

Online acum:
4 Oaspeti

Currently Browsing this Topic:
1 Guest

Statistici Forum:

Grupuri: 1
Forumuri: 1
Subiecte:42
Mesaje:90

Membri:

Sunt 6233 membri
Sunt 21 oaspeti

Este 1 admin

Top Posters:

youvel – 8
jonedocuments – 5
Rocsy – 4
komtangi12 – 4
Cri – 3
dannyrays447 – 3

Membrii noi recenti: woody90, mbololo, quickydocs

Administratori: admin (9 Mesaje)