Ingrediente Tomato Plant Forte

Supliment alimentar pentru managementul metabolismului lipidic. Determină scăderea colesterolului şi trigliceridelor din sânge, favorizează producţia de insulină şi înlesneşte mecanismele specifice de acţiune, contribuind astfel la reducerea depozitelor adipoase. Reglează digestia prin stimularea secreţiei sucurilor gastrice, reducerea acidităţii şi îmbunătăţirea motilităţii stomacului şi intestinelor. Intensifică procesele naturale de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen. Hidratează şi hrăneşte celulele epidermice reducând efectele negative ale slăbirii manifestate la nivelul pielii.

Ingrediente:

1. Extract de roșii, care conține:
-Lycopene cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant natural care prin proprietățile sale scade nivelul colesterolului din organism și ajută la prevenirea îngroșării arterelor ;
-Zaharide care stimulează digestia;
-Acid malic organic care reduce tensiunea arterială;
-Provitamina A, o substanță vitală care întărește sistemul imunitar.

2.Fibre de Batat (cartofi dulci) – antioxidant foarte eficient cartoful dulce conține o cantitate semnificativă de beta-caroten care îmbunătățește absorbția vitaminelor în organism, amidonul care crează un efect de calmare a intestinelor, toate acestea sub formă de fibre pentru a stimula digestia.

3. Fibre de Konjac – contribuie la blocarea asimilării grăsimilor, reducerea colesterolului și detoxifierea colonului.

4. Semințe de Senna – plantă din familia leguminoaselor care stă la baza tuturor ceaiurilor verzi și care datorită principiilor antrachinonice au efect laxativ și purgativ.

5. Kiwi – conține flavonoide, carotinoide, fibre și acizi care dizolvă rapid proteinele din carne și stopează absorbția grăsimilor.

6. Fibre de Manna – adjuvant în eliminarea simptomelor gastrointestinale de tip constipație sau diaree și sporește senzația de sațietate.

7. Helianthus Tuberosus – posedă calități puternice de imunomodulator, cu acțiune tonică generală și previne depunerile de săruri.

Prezentare: 350 mg x 6 capsule x 5 blistere

Compoziție / capsulă (350 mg):
Tomatina – Lycopersicum Esculentum – 56 mg; Fibre de Batat – Ipomea Batatas – 49 mg, Fibre de Amorphophallus Konjac – 42 mg, Semințe de Senna – Cassi Tora – 42 mg, Guma Guar – Cyamopis Tetragonoloba – 42 mg, Fructe de Kiwi – Actinidia Sinensis – 42 mg, Fibre de Manna – Acacia Senegal – 38,5 mg, Extract din tuberculi de Napi (Helianthus Tuberosus) – 38,5 mg.

Administrare: numai pentru adulţi (18-55 ani). O capsulă pe zi dimineaţa, înainte sau după micul-dejun, cu o cantitate mare de apă. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Contraindicaţii: copii şi tineri sub 18 ani, femei însãrcinate sau care alăptează, persoane cu patologie cardiacă declarată sau susceptibile la aceastea (hipertensiune arterială), bolnavi renali cronici, diabetici. În timpul curei este contraindicat consumul de alcool, tutun sau băuturi energizante.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi nu intenționează să prevină, să trateze sau să vindece anumite afecţiuni. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra la temperatura camerei, ferit de umiditate şi de lumina directă a soarelui.

Prospect Tomato Forte

Descarca Prospect Tomato Plant Weight Loss Forte