• I: Ce garantie pot avea ca acest produs este sigur si eficient?

R: este un supliment alimentar pe baza de plante 100% natural. Pastilele nu au efecte secundare si ajuta la pierderea rapida a kilogramelor in plus, la reglarea digestiei, la scaderea colesterolului, la eliminarea toxinelor si la hidratarea pielii. Sunt rezultatul unui proces inovator de extragere a esentelor din diferite plante si promit arderea grasimilor intr-un timp record. De asemenea, au trecut toate testarile prealabile importului obtinand astfel avizul de notificare de la Institutul de Bioresurse Alimentare din Bucuresti.

  • I: Se poate administra Tomato Plant cu alte produse pentru slabit sau diferite alte medicamente?

R: Nu este recomandat ca in timpul tratamentului cu sa consumati alte produse de slabit sau sa luati alte medicamente. Daca este necesara administrarea altor medicamente se recomanda intreruperea curei de slabire in aceasta perioada sau consultarea medicului specialist.

  • I: Exista anumite restrictii vis a vis de consumul de cafea si alcool in perioada tratamentului cu pastile Tomato Plant?

R: Pentru rezultate favorabile se recomanda reducerea consumului de cafea si evitarea bauturilor alcoolice.

  • I: Dupa terminarea tratamentului efectele Tomato Plant se vor mentine in timp?

R: Efectul Tomato Plant se pastreaza dupa terminarea tratamentului, insa pentru efecte de lunga durata se recomanda adoptarea unui stil de viata sanatos.

  • I: Cate luni pot urma acest tratament cu pastile tTmato Plant Weight Loss?

R: Se recomanda administrarea capsulelor intre 1 si 3 luni, in functie de necesitate. Pentru persoanele care au slabit peste 5 kg, dupa aceasta perioada se recomanda un tratament de intretinere a greutatii in care se va administra 1 capsula Tomato Plant la 2 zile.

  • I: Se poate administra Tomato Plant in perioada ciclului menstrual?

R: Nu exista restrictii pentru aceasta perioada insa daca apare o stare de discomfort tratamentul se poate intrerupe pentru cateva zile fara a se diminua efectul de slabire.

  • I: Se poate administra Tomato Plant impreuna cu pastile anticonceptionale?

R: Tomato Plant nu interfereaza cu anticonceptionale si nu exista contraindicatii in aceasta privinta din partea pastilei de slabit. Totusi, este recomandat a se administra Tomato Plant dimineata iar anticonceptionalele seara. Mai multe despre  si anticonceptionalele aici.