Larissa:
Este adevarat, este foarte bun si eu am luat timp de 8 saptamani si am slabit 6 kg si fara vreun regim alimentar sau sport.

Chilintan Marius:
Buna. Am slabit 3 kg in 2 saptamani fara efort doar cu aceasta pastila. Nu am avut reactii adverse din contra ma simt mult mai bine! Multumesc!

Popescu Angelica:
Buna tuturor, nu am crezut in efectul acestor pastile de slabit pana nu am incercat, sunt super de eficiente dau rezultatele dorite, in trei saptamani fara regim alimentar am slabit 4 kg, fara sa elimin dulciurile, ce-i drept nu mai am pofta de mancare dupa ora 17, am sa merg mai departe, curaj ca se vede efectul lor. Multa bafta!

Ama:
Buna, sunt Ama si sunt foarte multumita de pastila Tomato Forte. Iau doar doua pastile pe saptamana de trei saptamani si am scapat de 6 kilograme, da vorbesc foarte serios! Capsula ma face sa uit de foame, sunt asistenta farmacist si o recomand tuturor celor ce vor sa slabeasca, bafta!

Parerea ta aici! Trimite-ne prin formularul de contact de mai jos experienta ta cu Tomato Plant Weight Loss si recomandarea ta va fi aici!

Name
Email
Telefon
?
Numarul tau de telefon. Este optional si va fi folosit in cazul in care soliciti contactarea telefonica.
Mesajul tau
Cod de securitate
Cod de securitate
?
Codul de securitate este folosit pentru a preveni trimiterile automate.

Pagini: 1 2