Tomato Plant Forte – disponibil la comanda

Începând cu 1 octombrie, Tomato Plant Weight Loss, varianta Forte, este disponibilă pentru precomandă. Precomanda înseamnă trimiterea rezervării pentru comandă, urmând ca acești clienți să fie serviți prioritar, înainte de lansarea oficială a produsului. Primele comenzi pentru pastila de slăbit Forte vor fi livrate începând cu data de 11 octombrie.

Tomato Forte este varianta îmbunătățită a pastilei de slăbit inițiale, pe lângă concentrația din extract de roșii acestui produs i-au fost adăugate în compoziție și ingrediente care fac ca slăbirea să fie mai accelerată și accentuată ca și vizibilitate. Astfel dacă la pastila Light efectul de slăbire este între 3 și 7 kilograme pe lună pentru majoritatea persoanelor, varianta Tomato Plant Forte te ajută să slăbești între 5 și 12 kilograme, în fiecare lună, până organismul ajunge la greutatea optimă în raport cu vârsta și înălțimea ta.

Promoțiile se mențin și pastila Forte, astfel la 4 cutii de Tomato Forte cumpărate primești transport gratuit și o cremă anticelulitică Revicel iar la 9 cutii cumpărate primești încă o cutie gratuit, crema anticelulitică Revicel și bineînțeles transport gratuit. Aceste promoții sunt valabile și în cazul în care se cumpără combinat atât Tomato Light cât și Forte.

Dintre ingredientele Tomato Forte amintim: extractul de roșii, fibre de batat, fibre de konjac, extract din semințe de senna, extracte de Kiwi, fibră de manna și Helianthus Tuberosus  - un excelent stimulator pentru slăbire. Poți vedea toate ingredientele, administrarea și contraindicațiile de la Tomato Forte aici.

UPDATE: Livrările pentru Tomato Plant Forte au început. Se onorează în mod normal toate comenzile, fără programare. Trimiți comanda azi și de mâine poți să slăbești rapid cu Tomato!

7 Comentarii

 1. Benche Simona says:
  10

  Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum ma pot inscrie pentru precomanda .Va multumesc.

  • admin says:
   11

   Simona, poti sa lansezi aici comanda, completezi cu adresa si cantitatea de Tomato Forte comandata. Colegii mei te vor contacta pe urma cu o zi inainte de livrarea pachetului. De asemenea, poti suna la 0725 098 907, daca iti este mai comod.

 2. Alina says:
  16

  Buna ziu, va rog sa-mi spuneti, daca pot sa iau Tomate Forte daca am tromboflebita profuda si urmez tratament cu Sintrom, Detralex…
  Var rog sa-mi raspundeti.
  Multumesc mult!

  • admin says:
   82

   In functie de stadiul bolii dvs, medicul specialist poate sa va dea raspunsul exact. Din ce am studiat sumar, aceste medicamente nu au contraindicatii de administrare cu ingredientele Tomato insa este imperios necesar sa aveti confirmarea unui specialist – direct pe boala dvs si mai ales pe fisa dvs de sanatate.
   Tomato Forte este mult mai puternic decat varianta Light a pastilelor de slabit.

 3. onutu mihaela says:
  17

  vreau sa stiudacacopilul mai maninca f putin san si are 1,6 luni pot sa iau aceste pastile de slabit????????

  • admin says:
   81

   Nu este indicat sa consumati niciun fel de capsule de slabit atata timp cat alaptati.

 4. alexandra says:
  96

  Buna ziua imi puteti spune daca pot da comanda in bucuresti?

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>