SC Nature4Life SRL respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor, intelegem importanta acestor date si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduce: efectuarea comenzii si diverse alte informatii, in concordonta cu optiunile dvs. exprimate direct prin formularele de comanda si contact, prezente pe www.tomato.com.ro

SC Nature4Life SRL nu încurajeaza si condamna SPAM-ul, prin urmare nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), de asemenea nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site sau al oricarui site detinut de catre  noi.

Accesul la calculatoarele Nature4Life care vor stoca informatii  este permisa doar pentru persoanelor autorizate si instruite in prealabil, calculatoarele fiind de asemenea protejate prin masuri de securitate care vor implica un nume de utilizator si o parola proprie.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC NATURE 4 LIFE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra pe site-urile Nature4Life, sau in scop informativ cu privire la produsele si serviciile Nature4Life.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre sau prin email, folosind adresa de email prin care s-a facut inscrierea dvs. in baza noastra de date.

Cumparaturi online in siguranta. Garantat!