Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului www.tomato.com.ro (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea acestor termeni si conditii de cãtre utilizatori. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda luarea la cunoştinţã a termenilor si conditiilor. www.tomato.com.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Copyright

Continutul acestui site, logo, imagini, text, grafica, poze, software, si orice alte date prezentate sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC NATURE 4 LIFE SRL. Utilizarea acestor date fara acordul scris al SC NATURE 4 LIFE SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. www.tomato.com.ro este proprietatea SC NATURE 4 LIFE SRL înregistrată la registrul comerţului cu RO26262630, J35/2364/2009.

1.Declinarea responsabilitatii

Informaţiile prezentate pe acest site au scop educativ şi nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nicio boală. Informaţiile prezentate pe acest site nu implică societatea SC NATURE 4 LIFE SRL în altă postură decât cea de distribuitor.
SC NATURE 4 LIFE SRL prin site-ul www.tomato.com.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societăţii de către reprezentanţii fiecărei marci. Eforturi mari s-au depus pentru a minimaliza toate greşelile care pot apărea din editarea electronica sau manuală a informaţiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători. Totusi, aceste cazuri pot fi foarte rare si pot fi doar in cazuri exceptionale.
SC NATURE 4 LIFE SRL nu poate garanta şi nu işi poate asuma raspunderea că informaţiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte şi fără erori. Vă rugam să verificati corectitudinea specificaţiilor pe site-ul producătorului produsului dorit , accesând link-ul aflat imediat sub specificaţii (unde acesta este prezent) daca este cazul.
Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.tomato.com.ro beneficiează de garanţia obişnuită a fiecărui produs în parte si de legislatia aflata in vigoare, in Romania.

3. Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI WWW.TOMATO.COM.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL WWW.tomato.com.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.TOMATO.COM.RO ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competente din România.

5. Date personale

Informaţiile utilizatorilor site-ului www.tomato.com.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu SC NATURE 4 LIFE SRL sau cu partenerii acestuia.
Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contactându-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse în prezentul site, la sectiunea contact.

6. Disponibilitatea si preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul www.tomato.com.ro sunt disponibile în limita stocului.
Preţurile produselor prezentate pe www.tomato.com.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă. Pretul de cumparare este cel prezentat pe website.

7. Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor în urmatoarele situaţii:
Produs ce nu este conform cu specificaţiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta noastră, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Costurile de retur si de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de SC NATURE 4 LIFE SRL

Renunţarea la cumpărare
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
Clientul va putea solicita schimbarea produsului, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii coletului, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Rambursare se va face numai în cazul în care produsul returnat este sigilat şi în stare bunã.
Cererea de returnare trebuie să cuprindă datele de identificare ale produsului şi ale persoanei care l-a achizitionat. Pe lângă cerere, dosarul trebuie să conţină factura în original, cât şi copie după buletinul persoanei pe care a fost facută factura.
Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, se poate efectua în urmatoarele condiţii:
Aceste dispoziţii se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din cadrul acestui site folosind tehnicile de comunicare la distanţă.

NOTĂ: În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul şi cutia originală, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit.(facturã, prospect, etc.)

8. Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 30 de zile , din momentul în care s-au confirmat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) şi/sau din momentul în care a fost facută plata – în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul)
Toate produsele sunt însotite de factură.

9. Modalitati de plata

Pentru plata cu OP se va utiliza cont IBAN,
Pentru depunere în numerar se va utiliza cont IBAN
Termen de plată: 3 zile lucrătoare.
În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

SC NATURE 4 LIFE SRL – toate drepturile rezervate.

>